Aangepaste woningen

De Veenendaalse Woningstichting heeft een aantal rolstoelaangepaste woningen in haar bezit. Als u hiervoor in aanmerking komt, kunt u door de wMO consulent op de wachtlijst worden geplaatst.

Waar vind u het wMO loket?
Het wMO-loket Veenendaal bevindt zich in de hal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Veenendaal.

Bij het loket kunt u ook terecht voor aanpassingen in uw bestaande woning.

Beschrijving aangepaste woningen
Tien van deze woningen bevinden zich in West (Oudeveen/De Schans e.o.). In Zuidoost (Petenbos) bevinden zich zes van deze woningen.

4 kamer woningen Oudeveen/De Schans e.o.

6 kamer woningen Oudeveen/De Schans e.o.

beganegrondwoningen Veldmuislaan e.o.

In het Franse Gat hebben wij twee woningen die ook verhuurd worden via het wMO loket. Deze woningen zijn niet volledig rolstoelaangepast, maar hebben wel een slaapkamer en een extra badkamer op de begane grond. De beschrijving van deze woningen vindt u hier.

wMO loket gemeente Veenendaal

Meer informatie