Zuidoost - (Rolstoel)aangepaste woning

Omschrijving

Het Petenbos is gelegen in de uiterste zuidpunt van Veenendaal. Er is veel variatie in woningtypes. De buurt is autoluw en fietsvriendelijk. In het Petenbos is veel groen en water. Er zijn voldoende voorzieningen zoals winkels en scholen.
Het nationale park de Utrechtse Heuvelrug ligt op fietsafstand.

Indeling van de woning
Gelijkvloerse woning op de begane grond
• hal
• woonkamer
• keuken
• 2 slaapkamers
• badkamer
• toilet
• berging

Informatie over de woning
Deze rolstoelgeschikte woning beschikt over een woonkamer met een gesloten keuken en 2 slaapkamers. De woning heeft een balkon en een inpandige berging. De woning heeft een eigen ingang.
Toewijzing van deze woningen vindt buiten het normale systeem plaats. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u op de wachtlijst voor aangepaste woningen staan bij de gemeente.

Veldmuislaan 2, 28, 54 en 80 Wezellaan 3 en 29

Complex 120 Veldmuislaan e.o. weergeven op een grotere kaart

Buurt

Petenbos