Centrum - Seniorenwoning

Omschrijving

Dit appartementencomplex heeft een aantrekkelijke ligging in het centrum van Veenendaal. De winkels en voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Het openbaar vervoer is op fietsafstand bereikbaar.

Indeling van de woning
gelijkvloerse woning
• hal
• toilet
• keuken
• woonkamer
• 2 slaapkamers
• badkamer

Informatie over de woning
De woning heeft een straatgerichte woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een berging op de begane grond.
De benedenwoningen hebben een kleine voortuin, de woningen op de verdieping beschikken over een balkon.
De bovenwoningen zijn per lift of trappenhuis bereikbaar. Het trappenhuis is afgesloten. Elke woning beschikt over een intercom met video en heeft een eigen berging.

Beatrixstraat 71 t/m 93

Complex 84 Beatrixstraat weergeven op een grotere kaart