Samenwerkingsovereenkomst

Geplaatst op: 01 september 2021

De Veenendaalse Woningstichting (VWS) en de Stichting Huurdersbelangen VWS (SHV) hebben hun samenwerkingsovereenkomst geactualiseerd.

Deze overeenkomst is op 31 augustus jl. getekend door Ton van Ewijk (voorzitter SHV) en Kees Karsten (directeur bestuurder a.i. VWS).

In deze overeenkomst liggen de afspraken vast die de basis vormen voor de samenwerking. Zeker gezien de actuele ontwikkelingen is het goed om de afspraken helder te hebben. De VWS heeft een intentieovereenkomst gesloten met Patrimonium woonservice om te onderzoeken of een fusie mogelijk is. De SHV heeft daarin een belangrijke stem. Voor de komende besprekingen schetst de samenwerkingsovereenkomst het kader.

Lees hier de gemaakte afspraken.