Hans van Heteren verlaat de VWS

Geplaatst op: 25 mei 2021

Ruim een jaar geleden werd onze bestuurder Hans van Heteren ziek. Inmiddels is duidelijk dat Hans niet meer zal terugkeren als bestuurder bij de Veenendaalse Woningstichting.

Hans van Heteren heeft een lange staat van dienst waarin hij gedurende een reeks van jaren positief heeft bijgedragen aan de volkshuisvesting in Veenendaal en de Regio Foodvalley. De Raad van Commissarissen van de VWS spreekt daarvoor dank en waardering uit. Wij wensen Hans alle goeds voor de toekomst.

Kees Karsten blijft voorlopig als interim bestuurder verbonden aan de VWS.