Nieuwbouw Vondellaan

Geplaatst op: 05 mei 2021

In het eerste kwartaal van 2021 hebben we een akkoord gesloten over de bouw van 51 appartementen.

Deze worden gerealiseerd door bouwbedrijf Kudo aan de noordelijke boog van de Vondellaan, direct grenzend aan het Ichthus College. Op 4 mei jl. zijn de eerste palen geboord. Naar verwachting worden de woningen eind van dit jaar opgeleverd.

Samenwerking met Humanitas
In het kader van dit nieuwbouwproject hebben we een mooie samenwerking tot stand gebracht met Humanitas DMH. Van de genoemde 51 appartementen zullen wij er 36 verhuren aan Humanitas, voor mensen die begeleid wonen. De vijftien overige woningen gaan wij regulier verhuren.