Handreiking verkiezingsprogramma’s

Geplaatst op: 04 mei 2021

De wooncrisis moet bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar één van de belangrijkste thema’s zijn.

De Veenendaalse Woningstichting en Patrimonium woonservice en hun huurdersvertegenwoordigingen hebben daarom — vooruitlopend op de verkiezingsprogramma’s die de politieke partijen de komende tijd gaan schrijven — een aantal belangrijke programmapunten op een rij gezet.

‘Input voor partijprogramma’s met betrekking tot sociaal wonen in Veenendaal’. Dat is de ondertitel van de ‘Notitie Partijpunten’ die is gestuurd aan de Veenendaalse politieke partijen en hun gemeenteraadsleden. De notitie geeft informatie over de huidige situatie op de sociale woningmarkt en benoemt de maatregelen die volgens ons en onze huurders nodig zijn om de wooncrisis aan te pakken.

Lees/download de notitie hier