Corona update

Geplaatst op: 15 december 2020

Ons kantoor is gesloten voor bezoekers
Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar.

Het kan zijn dat u niet zo snel wordt geholpen als dat u gewend bent. Onze excuses hiervoor.
We vragen u om niet-dringende vragen of reparatieverzoeken zoveel mogelijk digitaal te melden via het contactformulier of via info@vws-veenendaal.nl.

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Persoonlijke afspraken gaan daarom niet door. Waar mogelijk nemen wij telefonisch contact met u op.

We proberen de uitvoering van het onderhoud zoveel mogelijk door te laten lopen. Maar ook hiervoor geldt dat het wellicht langer duurt dan u gewend bent. Calamiteiten krijgen natuurlijk voorrang, binnen de al geldende gezondheidsrichtlijnen.

Zorg goed voor uzelf én voor elkaar! We hopen dat alle maatregelen ervoor zorgen dat we op afzienbare termijn weer terug kunnen naar een wat normalere manier van werken en leven.

Bent u op zoek naar een duidelijke en eenvoudige uitleg van alle maatregelen? Kijk eens op corona.steffie.nl