Geplaatst op: 03 november 2020

In deze coronaperiode gebeuren veel dingen op afstand. Toch houden wij als Veenendaalse Woningstichting van verbinding. Daarom is onlangs aan al onze huurders waarvan het e-mailadres bekend is, een digitale nieuwbrief gestuurd.

Vormgegeven in een frisse huisstijl die past bij onze stichting. In deze editie lezen jullie over de onthulling van het 4000e zonnepaneel op de Homoet, over het kwartaaloverleg met de Stichting Huurdersbelangen Veenendaal, over de voortgang van het planmatig onderhoud en over de mogelijkheid van een tijdelijke huurverlaging of -bevriezing.

Lees de nieuwsbrief.

Wilt u de nieuwsbrief voortaan ook per e-mail ontvangen?  Schrijf u dan in.