Het 4000e zonnepaneel onthuld

Geplaatst op: 09 oktober 2020

Gewoon goed wonen. Dat is voor de Veenendaalse Woningstichting de belangrijkste drijfveer van al ons handelen. Voor onze huurders. Maar ook voor de Veenendaalse samenleving.

Zo willen we onze verantwoordelijkheid nemen voor de verduurzaming van onze woningen. De onthulling door wethouder Marco Verloop van het vierduizendste zonnepaneel op de woning Homoet 36 was dan ook een mooie mijlpaal in de geschiedenis van onze woningstichting. Ook al liet de zon zelf verstek gaan.

Onderstaande video geeft een impressie van de onthulling.