Actie regenton

Geplaatst op: 05 juni 2020

Regenwater is schoon water en het is jammer dat dit in het vuilwaterriool verdwijnt. Maar het kan anders!

Je kunt namelijk de regenpijp(en) van je woning afkoppelen en het regenwater vrij laten afstromen in je tuin of opvangen in een regenton.

Het voordeel van een regenton is dat je ook bij een klein buitje al snel vele tientallen liters water opvangt. Al het water van je dak verzamelt zich via de goot en de regenpijp in de regenton en dat gaat hard. Zelfs na een klein buitje kan je regenton weer aardig vol zitten. Het water kun je vervolgens gebruiken om je planten mee te sproeien.

Koop nu een regenton en krijg een vulautomaat en de aansluiting gratis. Meer informatie hierover vind je op duurzaamveenendaal.nl.

N.B. Actie is inmiddels gesloten. U kunt niet meer in aanmerking komen.