Impressie sleuteluitreiking Uiverstraat

Geplaatst op: 05 juni 2020

Op vrijdag 29 mei jl. is aan de familie van Manen de officiële eerste sleutel uitgereikt. Wethouder Stroobosscher heeft al hengelend de sleutel overhandigd.

Vanwege de corona maatregelen was deze uitreiking in een klein gezelschap. Graag hadden wij alle bewoners hiervoor uitgenodigd, maar dat was helaas niet mogelijk. Ondanks deze beperkingen was het toch een geslaagde uitreiking.

Voor iedereen die er niet bij kon en mocht zijn, is deze korte video impressie gemaakt.