Vacatures geschillencommissie

Geplaatst op: 12 juli 2019

De Veenendaalse Woningstichting is aangesloten bij de Geschillencommissie Woningcorporaties Valleigebied. In deze commissie zijn op dit moment twee vacatures.

Er wordt gezocht naar een plaatsvervangend secretaris en een plaatsvervangend lid met kennis van bouwkunde.

Plaatsvervangende leden treden aan als een ander lid is verhinderd. Het kan ook zijn dat een lid niet kan adviseren vanwege de vereiste onafhankelijkheid. De leden ontvangen jaarlijks een onkostenvergoeding.

Wilt u meer weten over deze vacatures of wilt u reageren? Meer informatie vindt u hier. Reageren kan tot 25 juli 2019.

.