Quickscan huurdersoordeel

Geplaatst op: 08 april 2019

De Veenendaalse Woningstichting laat elk jaar een quickscan uitvoeren van het huurdersoordeel. De quickscan wordt uitgevoerd door het KWH. Bent (of was) u huurder van de VWS, dan kunt u hiervoor binnenkort benaderd worden.

Het huurdersoordeel bestaat uit:

• Waardering van vertrokken huurders
  • Waardering van nieuwe huurders
  • Waardering van huurders waar onderhoud is uitgevoerd
  • Waardering van huurders voor de algemene dienstverlening.

De vragenlijsten worden per mail verstuurd. Bij te weinig reacties worden er ook nog telefonische enquêtes gehouden. Dus wordt u benaderd, uw mening wordt op prijs gesteld!

De resultaten van deze quickscan worden gebruikt om onze prestaties te vergelijken met andere woningcorporaties in de Aedes benchmark. In deze benchmark worden naast het huurdersoordeel ook nog de volgende onderdelen vergeleken:

• Bedrijfslasten
  • Duurzaamheid
  • Onderhoud & verbetering
  • Beschikbaarheid & betaalbaarheid

De resultaten worden uitgedrukt in een letter, waarbij de letter A de hoogste score is.

Bent u benieuwd naar de scores van 2018?