Gevelonderhoud is klaar

Geplaatst op: 03 december 2018

De onderhoudswerkzaamheden aan de woningen van de Schenkhorst, Vrekenhorst, Havikhorst en Oudeveen zijn afgerond.

De buitenzijde van deze woningen heeft een grondige onderhoudsbeurt ondergaan. Aannemersbedrijf De Variabele heeft deze werkzaamheden uitgevoerd.

Naast het gedeeltelijk vervangen en schilderen van de kozijnen en gevels is al het nog aanwezige enkel glas vervangen door HR++ glas. Ook zijn de luifels van de eengezinswoningen vervangen.

De galerijen, balkons en buitentrappen van het appartementencomplex aan de Vrekenhorst zijn gereinigd en er is nieuwe vloercoating aangebracht. Uiteraard is ook dit complex voorzien van een nieuwe verflaag.

Onderhoudswerkzaamheden brengen altijd overlast voor de bewoners en omwonenden. Wij bedanken onze huurders en omwonenden voor hun begrip.

Wij zijn blij met het resultaat!