Vacature Raad van Commissarissen

Geplaatst op: 29 oktober 2018

Binnen de Raad van Commissarissen is een vacature ontstaan. Hiervoor wordt een nieuw lid gezocht. Het nieuwe lid moet een financiële achtergrond hebben.

Functieprofiel
Meer informatie over het functieprofiel leest u hier. De werving wordt uitgevoerd door Public spirit. Heeft u inhoudelijke vragen over de vacature dan kunt contact opnemen met Jetske Goudsmit. Heeft u vragen over de sollicitatieprocedure, dan kunt u terecht bij projectassistente Karin Mulder, beiden via telefoonnummer 033-4459294. U kunt uw vraag tevens per e-mail voorleggen: info@publicspirit.nl.

Solliciteren
Uw sollicitatie kunt u indienen via de website van Public Spirit. Vanuit de vacature op de website kunt u solliciteren via ‘direct solliciteren’. U kunt hier een motivatiebrief en een cv indienen. Indien uw sollicitatie correct door ons is ontvangen, krijgt u een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging. U kunt uw sollicitatie ook mailen naar info@publicspirit.nl t.a.v. Jetske Goudsmit onder vermelding van het vacaturenummer 6649. U kunt reageren tot en met 18 november 2018.

Verder verloop
PublicSpirit voert in november de gesprekken in het kader van de voorselectie en zal de resultaten aan de selectiecommissie op 29 november presenteren. De 1ste selectieronde bij de Veenendaalse Woningstichting vindt plaats op 6 december (tussen 9.00 en 14.00 uur). De 2de ronde staat gepland op 11 december (ochtend).