Bereikbaarheid kantoor

Geplaatst op: 15 november 2018

Op dit moment is ons kantoor nog steeds lastig bereikbaar. Vanwege werkzaamheden aan de Kerkewijk zijn we vanuit het zuiden lastig te bereiken.

Komt u vanaf de kant van Rhenen via de N233?
Neem dan op de rotonde de afslag richting de A12 (richting Arnhem Utrecht). U komt dan op de Oostelijke Rondweg. Neem vervolgens op de derde rotonde de afslag richting Centrum. De derde weg links is de Kerkewijk. U vindt ons kantoor iets verder aan de linkerkant.

Komt u vanaf de A12?
Neem dan afslag 23a Veenendaal. U komt dan op de Oostelijke Rondweg. Neem vervolgens op de eerste rotonde de afslag richting Centrum. De derde weg links is de Kerkewijk. U vindt ons kantoor iets verder aan de linkerkant.

Komt u met het openbaar vervoer, de fiets of te voet?
U kunt ons kantoor op de normale manier bereiken. Het fiets- en voetpad langs de Kerkewijk is nog wel toegankelijk.