Nieuwbouw

Geplaatst op: 23 november 2017

De rug-aan-rug woningen aan de Adraan van Ostadelaan zijn (bijna) klaar voor oplevering!

Bouwbedrijf van Driesten uit Harskamp heeft deze woningen voor ons gebouwd. Zij zijn nu bezig met de laatste werkzaamheden.

De woningen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken, een hal en toilet. Op de 1e verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. Op de 2e verdieping is een zolder die met vaste trap bereikbaar is.

De woningen worden verhuurd als sociale huurwoningen. Wij hebben ze onlangs via Huiswaarts.nu aangeboden.