Opgeruimd staat netjes

Geplaatst op: 12 juni 2018

Het belang van schone en vrije hallen en galerijen in appartementengebouwen.

Beide zijn van belang voor de veiligheid van alle bewoners. Afval veroorzaakt overlast maar kan ook brandgevaarlijk zijn. En obstakels in de hal of op de galerij- bijvoorbeeld een kinderwagen, een fiets of dozen met oud papier – belemmeren de vluchtweg die hard nodig is als er bijvoorbeeld ergens brand uitbreekt.

In onze folder "Wonen in een etagewoning" hebben wij voor u een opsomming gemaakt met tips en regels. Want veilig en met plezier wonen doen we toch samen?