Waardering voor mantelzorg

Geplaatst op: 15 oktober 2017

Kent u een mantelzorger die een teken van waardering verdient? Meld hem of haar dan aan voor een Twinkeling.

De Veens centrale, onderdeel van zorg- en welzijnsoranisatie Veens beloont de inzet van mantelzorgers door het weggeven van de Twinkeling. De Twinkeling is de financiële mantelzorgwaardering in Veenendaal. Het zijn waardebonnen die te besteden zijn bij een groot aantal winkels in Veenendaal.

Wilt u een Twinkeling ontvangen? Kijk dan eerst of er aan de voorwaarden wordt voldaan.

Naast de beloning van een twinkeling verzorgt Veens ook bijeenkomsten voor ondersteuning aan de mantelzorger. U kunt hierbij denken aan hulp bj allerlei regelingen, themabijeenkomsten en cursussen en traningen.

Meer informatie >>>>