Bladkorven

Geplaatst op: 26 oktober 2017

De gemeente heeft weer bladkorven geplaatst om het bladafval in te doen.

Speciaal voor de vele bladeren heeft de gemeente door heel Veenendaal bladkorven geplaatst. Alle bladeren kunt u hierin gooien, om een eigen volle kliko te voorkomen. De bladkorven blijven tot 15 december a.s. staan.

De bladkorven zijn alleen voor blad. Snoeihout en tuinafval uit uw eigen tuin mag hier niet in. Als er veel ander tuinafval in de bladkorf zit, wordt de bladkorf verwijderd.

Locaties bladkorven
De bladkorven staan vooral op plekken waar veel bomen staan. Een bladkorf is gemaakt van een stevig hek en te herkennen aan ht bordje "alleen bladafval". De bladkorven worden 1 á 2 keer per week geleegd.

Hier vindt u een overzicht van alle adressen waar de bladkorven staan.

(Bron: Gemeente Veenendaal)