Mijn privacy

Wij bieden een betaalbare woning van passende kwaliteit. Om ons werk te kunnen doen, worden persoonsgegevens verwerkt.

Wij hechten waarde aan uw privacy en nemen uw privacy serieus. Hiervoor is een privacy beleid opgesteld. Wij gebruiken met betrekking tot privacy de volgende uitgangspunten:

1. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke informatie. Dat betekent onder meer dat we uw persoonsgegevens niet verder gebruiken dan strikt noodzakelijk is en alle persoonsgegevens ook intern als vertrouwelijk behandelen.

2. Wij nemen alle redelijke voorzorgsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen en zien erop toe dat onze leveranciers dat ook doen.

3. Wij houden ons strikt aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en overige wet- en regelgeving omtrent de verwerking van persoonsgegevens.

In onze privacyverklaring leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Privacy