Aangepaste woningen

De Veenendaalse Woningstichting heeft een aantal rolstoelaangepaste woningen (zogenaamde mivawoningen) in haar bezit. Als u hiervoor in aanmerking komt, kunt u door de wMO consulent op de wachtlijst worden geplaatst.

Waar vind u het wMO loket?
Het wMO-loket Veenendaal bevindt zich in de hal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Veenendaal.

Bij het loket kunt u ook terecht voor aanpassingen in uw bestaande woning.

Beschrijving aangepaste woningen
Tien van deze woningen bevinden zich in West (Oudeveen/De Schans e.o.). In Zuidoost (Petenbos) bevinden zich zes van deze woningen.

4 kamer mivawoningen Oudeveen/De Schans e.o.

6 kamer mivawoningen Oudeveen/De Schans e.o.

beganegrondwoningen (55+/miva) Veldmuislaan e.o.

wMO loket gemeente Veenendaal

Meer informatie