Inschrijven

Om een huurwoning te zoeken in Veenendaal, Wageninen, Ede, Rhenen, Barneveld, Scherpenzeel, Renswoude en Amerongen moet u zich inschrijven bij huiswaarts.nu. U kunt zich inschrijven via deze website of bij één van de deelnemende woningcorporaties.

Zodra u als woningzoekende bent ingeschreven, ontvangt u een bevestiging met een registratienummer. Met dit registratienummer kunt u via huiswaarts.nu een woning naar uw wens zoeken.

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens wordt uw persoonlijk aanbod samengesteld. Alle correspondentie verloopt via e-mail. Het is dus belangrijk uw e-mail regelmatig te raadplegen als u op zoek gaat naar een andere woning.

Nog niet ingeschreven?

Schrijf u in