West - Woning voor minder validen

Omschrijving

De woningen liggen aan de rand van Veenendaal vlakbij een park met kinderboerderij. Er zijn voldoende voorzieningen zoals winkels en scholen. Zowel het winkelcentrum “de Ellekoot” als het openbaar vervoer (Station Veenendaal West) is op loopafstand bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving.

Indeling van de woning
gelijkvloerse woning
• hal
• woonkamer
• keuken
• toilet
• 3 slaapkamers
• badkamer met toilet

Informatie over de woning
Deze rolstoelgeschikte woning beschikt over een straatgerichte woonkamer met open keuken met 3 slaapkamers. De woning beschikt over een tuin en een berging.
Toewijzing van deze woningen vindt buiten het normale systeem plaats. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u op de wachtlijst voor aangepaste woningen staan bij de gemeente.

Langelaar 55 en 57 Schaffelaar 14 en 23
Vollewens 6 en 8 Homoet 2 en 4