West - Eengezinswoning

Omschrijving

De eengezinswoningen liggen in de mooie Componistenbuurt. In deze buurt is veel ruimte voor groen en water: er is een park met kinderboerderij. Er zijn voldoende voorzieningen zoals winkels en scholen. Het winkelcentrum “De Ellekoot” met daarbij het treinstation Veenendaal-West, ligt op fietsafstand. De aansluiting vanuit de wijk naar de grote wegen van Veenendaal is goed.

Indeling van de woning
begane grond
• hal
• toilet
• woonkamer
• keuken

1e verdieping
• 2 slaapkamers
• badkamer met toilet

2e verdieping
• 1 slaapkamer

Informatie over de woning
De woning beschikt over een tuingerichte woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers waarvan de 3e slaapkamer op zolder. De zolder is bereikbaar via een vaste trap. De woning beschikt over een tuin met een berging.

Bachlaan 51 t/m 93 Beethovenlaan 49 t/m 63
Haydnstraat 1 t/m 15 Haydnstraat 2 t/m 16