Herinrichting Kerkewijk

Geplaatst op: 17 mei 2018

Van half mei tot medio november 2018 wordt gewerkt aan de herinrichting van de Kerkewijk. Wanneer u ons kantoor in deze periode wilt bezoeken zal u hiervan enige overlast ondervinden.

De werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de verhardingen van de Kerkewijk en de aanleg van een nieuw hemelwaterriool die ter plaatse van de kanaalweg op het Valleikanaal zal worden aangesloten.

De planning

• 14 mei t/m 27 juli (Kanaalweg ter plaatse van aansluiting met Kerkewijk): In deze periode zal de Kanaalweg niet via de Kerkewijk bereikbaar zijn. Bewoners van de Kanaalweg zijn in deze periode bereikbaar via de Lindenlaan-Eikenlaan.
  • 9 t/m 27 juli (Kruising ’t Goeie Spoor-Industrielaan): De kruising is in deze periode volledig afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.
  • 27 augustus t/m 26 oktober (Kerkewijk van nr. 18 t/m 56): De Kerkewijk wordt in deze periode afgesloten voor doorgaand verkeer. Lokaal verkeer kan zoveel mogelijk gebruik maken van het werkvak. Het overige verkeer wordt omgeleid. Alle aanwonenden zijn te voet bereikbaar.