Over ons

De Veenendaalse Woningstichting is een sociale verhuurder in Veenendaal. Ons motto is gewoon goed, met de nadruk op “woon goed”. Dit komt naar voren in de manier waarop wij willen presteren.

Bij alles wat we doen proberen we nuchter te blijven en respect te hebben voor onze klanten en onze relaties. In deze tijd is het belangrijk de goede keuzes te maken, waarbij de keuze om iets niet te doen soms beter is dan om iets wel te doen.

Wij kiezen er voor om ons geld te besteden aan goed onderhoud. Onze focus ligt vooral op de verbetering van de kwaliteit van onze huidige woningen.

Ons motto uit zich in:

• gewoon goede dienstverlening
  • gewoon goede woningen
  • gewoon goede prijs/kwaliteit verhouding

Met als doel om u GEWOON GOED te laten wonen.

Gewoon goed