Visitatie

Als lid van Aedes, vereniging van woningcorporaties zijn wij verplicht om ons één keer per vier jaar te laten visiteren. Een visitatie wordt uitgevoerd om ons te verantwoorden over de keuzes die we maken en over ons maatschappelijk presteren.

Daarnaast wordt gekeken naar de wijze waarop wij belanghouders betrekken en hoe de kwaliteit van het intern toezicht is geborgd. In feite wordt de spiegel voorgehouden. De uitkomsten worden gebruikt om ervan te leren.

In 2015 heeft voor de laatste visitatie bij ons plaats gevonden. Het beeld dat uit de visitatie komt sluit aan bij onze verwachtingen. Natuurlijk zijn er verbeterpunten maar op hoofdlijnen wordt er voldoende gescoord.

Benieuwd naar de uitkomsten?