Onze organisatie

Bedrijfsprofiel

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur met korte lijnen.
De werkorganisatie is verdeeld over 2 afdelingen, de afdeling Woondiensten en afdeling Financiële administratie. Het eerste contact wordt verzorgd door onze telefonistes / receptionistes.

Voor onze huurders is er de Stichting Huurdersbelangen Veenendaalse Woningstichting en de Geschillenadviescommissie.

De leiding berust bij de directeur / bestuurder. De Raad van Commissarissen houdt toezicht op het beleid en de algemene gang van zaken.

Organisatieschema

Correspondentie via e-mail?

Wij gaan steeds meer over op correspondentie via e-mail. Graag ontvangen wij daarom uw e-mailadres.

Geef uw mailadres door!