Schademeldingen

Schade bij werkzaamheden door de Veenendaalse Woningstichting

Het is helaas mogelijk dat er schade ontstaat aan uw persoonlijke bezittingen tijdens werkzaamheden die door of namens de Veenendaalse Woningstichting worden uitgevoerd. Soms valt deze schade onder de dekking van uw eigen inboedelverzekering. Wij vragen u daarom om dit in zo’n geval na te kijken.

Schade aan verf of behang door lekkage behoort bijvoorbeeld meestal tot de dekking van de inboedelverzekering.

Als u een schademelding doet, vermeld dan in uw schademeldingsbrief het volgende:

• wat is er beschadigd;
  • hoe is dit gebeurd en wanneer;
  • door wie/wat is de schade veroorzaakt.

Als bijlage ontvangen wij graag een kopie van de aankoopnota (met bedrag en datum) van het beschadigde onderdeel/object en eventuele foto's van de beschadiging.

Uw schademeldingsbrief kunt u sturen naar:

Veenendaalse Woningstichting
3900 AD Veenendaal

Wij handelen uw melding uiteraard zo snel mogelijk af. Wij melden u, uiterlijk binnen vier weken, schriftelijk of en zo ja welk bedrag u van ons ontvangt.

Schade