Zelf klussen

Veel huurders willen hun woning aanpassen aan hun eigen wensen. De Veenendaalse Woningstichting wil graag dat u zich thuis voelt in uw woning en dat uw woning voldoet aan uw persoonlijke woonwensen.

Als u de woonkamer opnieuw wilt schilderen of in de schuur planken wil ophangen, kunt u natuurlijk direct aan de slag. Over het algemeen geldt dat u vrij bent in het aanbrengen van veranderingen die zonder noemenswaardige kosten weer ongedaan kunnen worden gemaakt.

Bouwvergunning
In bepaalde gevallen kan het zijn dat er een bouwvergunning vereist is. Deze moet u zelf aanvragen. Meer informatie hierover vindt u op www.rijksoverheid.nl.

Als u meer of specifieke informatie over dit onderwerp nodig heeft, kunt u dit altijd vragen aan een medewerker van de afdeling woondiensten. Als u dit wenst willen wij u ook graag adviseren over materiaalkeuze en plan van aanpak.

Toestemming nodig?

Voor sommige veranderingen heeft u onze toestemming nodig.

Wilt u weten waarvoor?