Glasschades

Voor de meeste woningen hebben wij een collectieve glasverzekering afgesloten. Bij een aantal oudere complexen is dit echter niet het geval. U kunt in uw huurcontract nakijken of u een glasverzekering heeft.

Heeft u nog geen glasverzekering en wilt u dit via ons geregeld hebben? Neem dan  contact op met de afdeling woondiensten. De kosten van deze verzekering bedragen € 1,75 per maand.

De glasverzekering vergoedt alleen maar ruitschade van ramen en deuren in de gevel. Ruitjes boven binnendeuren worden niet vergoed.

Heeft u glasschade en heeft u via ons een glasverzekering, dan kunt u bellen met:

Centraal Beheer tel. 0800 022 99 55

Iets kapot?

Als u een reparatieverzoek wilt doorgeven, dan kan dat via deze site.

Vul het formulier in