Mijn onderhoud

Wij doen ons best uw woning zo goed mogelijk te onderhouden. Soms doen wij dat in grote onderhoudsprojecten. Dan voeren wij werkzaamheden uit in meerdere woningen tegelijk. Maar er kan natuurlijk altijd iets stuk gaan in uw woning dat wij moeten herstellen. Om de overlast voor u te beperken willen wij de reparatie zo snel mogelijk uitvoeren.

U kunt op verschillende manieren een reparatieverzoek indienen. In onze folder "Reparatie melden" leest u hier meer over.

Storing in huis?

Storing van uw c.v. ketel of is er iets anders mis? Geef het door via deze site.

Vul het formulier in