Verzekeringen

De Veenendaalse Woningstichting heeft voor al haar woningen een opstalverzekering afgesloten. Dit wil zeggen, dat alles wat standaard tot de woning behoort en eigendom is van de woningstichting, verzekerd is tegen brand- en stormschade.
Zelf aangebrachte veranderingen en bijvoorbeeld behang  zijn niet verzekerd door de VWS maar zijn voor uw risico. U moet zelf een inboedelverzekering afsluiten.

Voor de meeste woningen hebben wij een glasverzekering afgesloten. Bij een aantal oudere complexen is dit niet zo. Meer hierover vindt u onder "Glasschades".

Loesje verzekering