Mijn woning

U huurt van ons. Of u gaat een woning van ons huren. Dan wilt u ook dat alles goed geregeld is. De Veenendaalse Woningstichting doet er alles aan om u zich thuis te laten voelen in uw eigen woning.

De belangrijkste informatie over uw woning vindt u hier, bijvoorbeeld over huren, zoals  huuropbouw, huurverhoging en huurtoeslag. Op welke manieren u uw huur bij ons kunt betalen en wat u moet doen als u huurachterstand heeft.
Ook vindt u informatie als u een reparatieverzoek heeft, wilt gaan klussen in uw woning of wat u moet doen als u gaat verhuizen.

Wilt u een reparatie doorgeven?

Wilt  u een reparatie doorgeven?

Als u een reparatieverzoek wilt doorgeven dan kan dat via deze site.

Vul het formulier in