Mijn contract

Uw huurcontract is een belangrijk document. Hierin vindt u de afspraken die met de Veenendaalse Woningstichting heeft gemaakt over het huren van uw woning.

In het huurcontract staat het volgende omschreven:

• wat u precies huurt;
  • wanneer uw huur ingaat;
  • hoe de samenstelling van de maandelijkse huurprijs is (de netto huur en de servicekosten);
  • waar het huurcontract betrekking op heeft.

Algemene huurvoorwaarden

Een belangrijk onderdeel van het huurcontract zijn de algemene huurvoorwaarden. Samen vormen ze de ‘spelregels’ van het huren bij de Veenendaalse Woningstichting. De algemene huurvoorwaarden kunt u hier bekijken.

Contract