Mijn leefbaarheid

Wij doen ons best om de wijken en buurten leefbaar te houden. Wij houden toezicht en proberen, samen met u, mogelijke knelpunten op te lossen.

In onze folder “Een schone en veilige wijk: Dat doe je samen “ leest u meer over o.a. graffiti, politiekeurmerk, ongedierte en brandpreventie.

Wilt u een melding doorgeven van bijvoorbeeld graffiti? Geef dit door als een reparatieverzoek. Wij zorgen er dan voor dat de graffiti zo snel mogelijk verwijderd wordt. Dit geldt ook voor andere problemen waar u tegen aan loopt in uw wijk.

Gewoon goed