Wijkgericht werken

Om het wijkgericht werken vorm te geven is er op initiatief van de gemeente per wijk een wijkteam samengesteld. in deze wijkteams werken verschillende organisaties samen aan de leefbaarheid.

Heeft u een idee voor leuk initiatief of een vraag over bijvoorbeeld overlast of de veiligheid in uw buurt? Vertel het het wijkteam en we kijken samen met u naar een oplossing.  Meestal is er iets aan te doen en soms is het gewoon prettig om even uw verhaal met iemand te delen. U kunt de wijkmanagers bereiken via hun facbook pagina's.

De deelnemers aan de wijkteams zijn:

• Gemeente Veenendaal
  • Politie
  • Veens
  • De verhuurders (Patrimonium en de VWS)

Volg uw wijk op facebook

In iedere wijk is een wijkmanager van de gemeente actief. Hieronder vindt u hun pagina's.

Wijk Centrum

Wijk Noordwest